Recente publicaties

Nieuwsarchief per maand


« | Main | »

Gemeenteraadsverkiezingen 3 maart 2010

Door webmaster | februari 18, 2010

Geachte lezer, met de verkiezingen voor de deur zijn wij benieuwd welke standpunten de partijen in Buren innemen ten aanzien van een windturbinepark aan de Schaapsteeg/Zilverlandseweg in Lienden. Wij hebben de lijsttrekkers en besturen een drietal vragen gesteld: Vraag 1. Is uw partij bereid zich sterk te maken voor de ontwikkeling van een evenwichtig door de bevolking gesteund duurzaamheidsbeleid en in dat kader onderzoek te laten verrichten naar alternatieve, dunner bevolkte windpark locaties binnen de Burense gemeentegrenzen? Vraag 2. Is uw partij bereid om samen met de politieke partijen in Neder-Betuwe een breed platform te creëren dat – in samenspraak met de bevolking – duurzame alternatieven ontwikkelt voor windenergie in de gemeenten Buren en Neder-Betuwe? Vraag 3. Is uw partij bereid om een eventueel voorstel om de bouwvergunning 1e fase in te trekken, te ondersteunen? De volledige brief kunt u lezen door op deze link te klikken. Onder het kopje ‘nieuws lokaal’ kunt u het bericht hierover in De Gelderlander ‘Windpark kieswijzer in Buren’ lezen. Ook voor de mening van de politieke partijen in Neder-Betuwe over dit onderwerp verwijzen wij u naar het kopje ‘nieuws lokaal’ op deze website.

Onderwerpen: Nieuws | Geen reacties »

Plaats Reactie