Recente publicaties

Nieuwsarchief per maand


« | Main | »

Aantal ingediende bezwaarschriften? 399!!!

Door webmaster | augustus 1, 2009

Geachte website bezoeker,

Gisteren om 24.00 uur sloot de termijn voor het indienen van bezwaarschriften.  Bij het actiecomité zijn 399 bezwaarschriften tegen de aanleg van windmolenpark Buren binnengekomen. Daarbij zijn ook meegeteld de bezwaarschriften van mensen die aan ons door hebben gegeven hun bezwaar rechtstreeks (26) aan de gemeente te hebben gestuurd.

Dit aantal overtreft onze verwachting en wij danken iedereen die een bezwaarschrift heeft ingediend. Het mag hieruit duidelijk zijn: er is veel weerstand tegen de aanleg van  windmolenpark Buren en geen sprake van een maatschappelijk draagvlak. Vanuit de media is er ook veel belangstelling voor dit onderwerp.  U kunt alles lezen en horen onder het kopje ‘nieuws (lokaal)’ elders op deze website. Onder kopje ‘nieuws (dagbladen)’  hebben wij een recent (3 aug.) artikel uit het Parool geplaatst.

Onderwerpen: Nieuws | Geen reacties »

Plaats Reactie