Recente publicaties

Nieuwsarchief per maand


« | Main | »

Hoorzitting 2 november 2009

Door webmaster | oktober 22, 2009

Geachte lezer, iedereen die een bezwaarschrift heeft ingediend tegen de aanleg van het windmolenpark in Lienden heeft afgelopen vrijdag (16/10) een uitnodiging ontvangen om naar de hoorzitting te komen: maandag 2 november om 19.00 uur in “Het Klokhuis” Sterappelhof 7 in Maurik. De zitting is openbaar dus ook belangstellenden zijn welkom.

Wij roepen u op om naar deze hoorzitting te komen! zeker als u een bezwaarschrift heeft ingediend. U kunt tijdens de zitting uw mening geven, maar dan moet u wel vóór maandag 26 oktober as spreekrecht aanvragen bij de commissie bezwaarschriften. Telefoon 0344 – 579 579 of per mail aan mevrouw A.M.B. Lagarde, alagarde@buren.nl. Wij raden u aan om dat te doen anders mag u niets – echt niets – zeggen. Indien u in uw bezwaarschrift  erg persoonlijke punten heeft opgenomen die u graag wilt toelichten, kunt u ook bij de bezwarencommissie vragen om een besloten hoorzitting.

Wij hopen dat u massaal gehoor geeft aan bovenstaande oproep. Blijf ons steunen, als de Betuwe u lief is. Dat kan ook financieel op rekeningnummer 10 13 47 413, Kesteren  (meer informatie onder kopje ‘donaties’ op deze site)

Onderwerpen: Nieuws | Geen reacties »

Plaats Reactie