Recente publicaties

Nieuwsarchief per maand


« | Main | »

Eerste en tweede hoorzitting windmolenpark is geweest

Door webmaster | november 3, 2009

12 november 2009: Inmiddels heeft de tweede zitting ook plaatsgevonden en wordt op maandag 16 november de laatste zitting gehouden. Onder het kopje ‘nieuws lokaal’ staat een artikel wat verschenen is in de Gelderlander op zaterdag 7 november.

Geachte lezer, gisteravond 2 november 2009, heeft de eerste hoorzitting plaatsgevonden in ’t Klokhuis in Maurik. Gezien het grote aantal sprekers dat zich heeft aangemeld wordt de hoorzitting volgende week maandag 9/11 en vermoedelijk ook nog maandag 16/11 vervolgd. Ook dan is de aanvang om 19.00 uur en het einde om 22.00 uur. De zittingen vinden plaats in ’t Klokhuis, Sterappelhof 7 in Maurik. Het Reformatorisch Dagblad deed verslag van deze avond en het krantenartikel kunt u lezen onder het kopje ‘nieuws lokaal’ elders op deze site.

Onderwerpen: Nieuws | Geen reacties »

Plaats Reactie